Betaalmethoden

rottweiler, puppy, dog-1785760.jpg

Bij petsareheroes.com kan je jouw bestelling direct online afrekenen. We werken hiervoor samen met één van de grootste online betalingsproviders Mollie. Je hebt de keuze uit verschillende betaalmethoden.

Bancontact

Je kunt bij ons online betalen met Bancontact. Zoals bekent kan je hiermee veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten jouw aankopen afrekenen. Een betaling met Bancontact is direct verwerkt zodat we jouw bestelling snel kunnen uitvoeren.

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Als je gebruikmaakt van internetbankieren bij een Nederlandse bank, kan je direct betalen met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat betalen met iDEAL net zo veilig is als betalen via internetbankieren.

Apple pay

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart.

Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in e-commerce omgevingen werd ontworpen.

Credit Card

Betalen met een credit card is een snel en veilig. Je kunt betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard. Je vult jouw gegevens in via een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Niemand ziet welke gegevens je invult, ook OneOdio.nl niet. Wij werken hiervoor samen met Mollie, marktleider in veilig online betalingsverkeer. Een credit card betaling is meteen verwerkt zodat we jouw bestelling direct kunnen uitvoeren.

Bank (SEPA)

Bankoverschrijving: Je kan ervoor kiezen om de betaling offline uit te voeren. Je ontvangt via e-mail een bevestiging met hierin alle benodigde gegevens om jouw betaling uit te voeren. Jouw bestelling wordt hierbij niet direct verwerkt maar na ontvangst van jouw betaling. Houdt dus rekening met een iets langere doorlooptijd.

EPS

EPS (standaard voor elektronische betalingen) is een systeem voor online-overschrijvingen dat gezamenlijk door de Oostenrijkse banken en de regering is ontwikkeld. Het biedt miljoenen gebruikers in Oostenrijk een eenvoudig en veilig proces voor onlinebetalingen.

Przelewy24

De meest gebruikte betaalmethode van Polen. Przelewy24 maakt online betalingen mogelijk voor Poolse consumenten via een groot aantal Poolse banken, internationale creditcards en diverse andere betaalmethodes via bijvoorbeeld SMS.

KBC/CBC

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden.

Kortingscode / Kortingsbonnen

Heb je een kortingscode van petsareheroes.com ontvangen en wil je deze valideren? Nadat je jouw producten hebt gekozen en gepersonaliseerd voer je in de winkelwagen de kortingscode in. Jouw korting wordt dan direct verrekend.